Egyedi könyöklő technikai infók

Egyedi könyöklő
Egyedi könyöklő

Egyedi könyöklő elkészítési határideje: 2-3 nap, de a karácsonyi szezonban hosszabb idő, de minden felvett megrendelés elkészül karácsonyig.

Egyedi könyöklő infók:

A/3 (420x297mm)

Oldalszám, fotók: 53 lapos, heti kiosztású, és 53 fotót tartalmaz, az év 1. hetével indul.
Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű fotó, igény szerint kevesebbel is készülhet, amik periodikusan ismétlődnek.
A fotókat kérjük beszámozni 01.jpg, 02.jpg, stb. formátumban egészen 53.jpg-ig.
Minden oldalon megjelenő logó megjelenítésére is van lehetőség, akár alnyomat formájában.

Határidők:

A karácsonyi szezonban kiszállítással a 2023 december 17-én, 12.00 óráig leadott megrendelések készülnek el karácsonyra. A 2023 december 17-e után leadott egyedi határidőnapló, egyedi asztali naptár és egyedi könyöklő megrendeléseket már csak januári postázással fogjuk tudni teljesíteni.
Személyes átvétellel 2023 december 20-ig tudunk megrendeléseket fogadni.

Fotók:

A könyöklő lapjai 85 x 66 mm nagyságú képeket tartalmaznak. A képek fekvő formátumúak, de igény szerint álló képet is be lehet illeszteni, de az kisebb méretű lesz, jobb és bal oldalon fehér, üres hely marad.

Napok időbeosztása:

Alapesetben reggel 8 órától délután 18 óráig lett kialakítva hétfőtől vasárnapig laponként. Az időbeosztás is személyre szabható, akár teljes mértékben el lehet térni a sablontól, de ez szerkesztési felárat jelent. (November 30-ig fogadunk el sablonváltoztatásra igényt.)

Összesített naptár: Minden lapon van egy kiemelt jegyzetnek való hely,
valamint egy havi összesített naptár.

Dátum-, születésnap-, névnap-kiemelés: Karácsonyi szezonban nem lehetséges. (November-decemberben) Nem karácsonyi szezonban, januártól október végéig +500Ft/db felárért lehetséges.

Borítás:

Az egyedi könyöklő esetében is többféle borítóanyagból lehet választani, és könyvkötészeti kivitelezéssel készül. Jelenleg 3 borítóanyag van készleten: bordó műbőr, sötétkék műbőr, és matt fekete műbőr. Amennyiben más borítóanyagot szeretne, kérjük érdeklődjön, hogy beszerezhető-e a könyöklő méretében.

Kötés:

Az egyedi könyöklő kétféle kötéssel készülhet: spirálozva, vagy ragasztókötéssel. A spirálozott kötésű könyöklő nincs hozzárögzítve a hátlaphoz, hogy átlapozható legyen, míg a ragasztott hozzá van ragasztva a hátlaphoz, így a lapokat le kell tépni az új hét elején.