Technikai infók – egyedi könyöklő

Egyedi könyöklő elkészítési határideje: 2-3 nap, de a karácsonyi szezonban hosszabb idő, de minden felvett megrendelés elkészül karácsonyig.

Méret: A/3 (420x297mm)

Oldalszám, fotók: Az egyedi könyöklő 53 lapos, heti kiosztású, és 53 fotót tartalmaz, az év 1. hetével indul.
Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű fotó, igény szerint kevesebbel is készülhet, amik periodikusan ismétlődnek.
A fotókat kérjük beszámozni 01.jpg, 02.jpg, stb. formátumban egészen 53.jpg-ig.

Fotók: Az egyedi könyöklő lapjai 85 x 66 mm nagyságú képeket tartalmaznak. A képek fekvő formátumúak, de igény szerint álló képet is be lehet illeszteni, de az kisebb méretű lesz.

Napok időbeosztása: Az egyedi könyöklő esetében reggel 8 órától délután 18 óráig lett kialakítva hétfőtől vasárnapig laponként.

Összesített naptár: Az egyedi könyöklőben minden lapon van egy kiemelt jegyzetnek való hely,
valamint egy havi összesített naptár.

Dátum-, születésnap-, névnapkiemelés: Nem lehetséges.

Borítás: Az egyedi könyöklő esetében is többféle borítóanyagból lehet választani, és könyvkötészeti kivitelezéssel készül. Jelenleg 3 borítóanyag van készleten: bordó műbőr, sötétkék műbőr, és matt fekete műbőr. Amennyiben más borítóanyagot szeretne, kérjük érdeklődjön, hogy beszerezhető-e a könyöklő méretében.

Kötés: Az egyedi könyöklő kétféle kötéssel készülhet: spirálozva, vagy ragasztókötéssel. A spirálozott kötésű könyöklő nincs hozzárögzítve a hátlaphoz, hogy átlapozható legyen, míg a ragasztott hozzá van ragasztva a hátlaphoz, így a lapokat le kell tépni az új hét elején.